Afbeelding
Foto: Stichting De Welle

Fietsclub De Welle

Algemeen

NIJVERDAL - Een enthousiaste grote groep fietsers verzamelt zich om de week bij De Welle voor een nieuwe verrassende fietstocht in de omgeving. Dit jaar start de fietsclub weer op dinsdag 16 april aanstaande. Elke even week (tot en met 17 september) kunt u aansluiten om mee te fietsen. De lengte van een fietstocht is ongeveer 25 á 30 km en we starten altijd om 9.30 uur bij De Welle in de Constantijnstraat, achterzijde Huis van Cultuur en Bestuur.

Halverwege lassen we een koffiepauze in, veel deelnemers vinden dit al een leuk moment op zich. We proberen zoveel mogelijk rustige fietspaden te vinden en ook zoveel mogelijk de bekende knooppuntroutes te vermijden. Verder houden we een snelheid van 15 km per uur aan, zodat ook deelnemers met een fiets zonder elektrische ondersteuning mee kunnen fietsen en er voldoende tijd is om een praatje met andere deelnemers te maken. Alle deelnemers dienen een telefoonnummer van een familielid of een bekende bij zich te hebben waar we in geval van nood contact mee kunnen opnemen. Tot ziens op de eerste fietsdag!

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11