Een groep fanatieke amateurfotografen uit de gemeente Hellendoorn start een amateurfotoclub. De clubavonden zijn interactief, wisselen altijd van thema en vinden plaats op een vaste locatie.
Een groep fanatieke amateurfotografen uit de gemeente Hellendoorn start een amateurfotoclub. De clubavonden zijn interactief, wisselen altijd van thema en vinden plaats op een vaste locatie.

Fotoclub voor amateurs is een feit

Een groep fanatieke amateurfotografen uit de gemeente Hellendoorn start een amateurfotoclub. Van jong tot oud, van beginner tot gevorderd en een mix van man en vrouw, iedereen is welkom bij deze nieuwe club.

Nijverdal - Diverse malen per jaar (uitgezonderd de zomerperiode) houden wij onze clubavonden (bespreekavonden) in ons clubgebouw. Binnenkort zal er een website actief zijn met een fotogalerij, en u zult versteld staan van het mooie werk van onze leden. Als u meer wilt doen met uw camera, overweeg dan eens om te komen kijken op een van onze clubavonden of wordt lid, donateur of sponsor van onze club.

Ook kunt u het werk van enkele leden van Fotoclub Nijverdal Hellendoorn bewonderen op diverse locaties in Nijverdal en Hellendoorn. Deze locaties staan binnenkort vermeld onder 'Exposities'' op de website. U bent hier van harte welkom!

Tijdens de 'bespreekavond' presenteren we in een groep de gemaakte foto's. Deze avonden zijn interactief, wisselen altijd van thema en vinden plaats op onze vaste clublocatie. Voorafgaand zullen we de nodige informatie en notulen bespreken. Op deze avonden kan er een presentatie, een workshops en een fotobespreking zijn.

Met respect voor ieders eigen stijl bespreken we elkaars werk, diepen de techniek uit en brengen dit alleen of in groepsverband in de praktijk. Hiermee verbeteren we onze techniek en raken we geïnspireerd door elkaars werk.

De clubavonden kenmerken zich door het grote plezier en passie waarmee we met onze gezamenlijke hobby bezig zijn. Gezelligheid en leren van elkaar staan dan ook hoog in het vaandel!

Ook bestaat de mogelijkheid om in clubverband tijdens gezellige uitstapjes naar fotogenieke plekken en/of evenementen met je hobby bezig te zijn.

Verder is er een groep die zich bezighoudt met beeldbewerking, waarin de leden gezamenlijk hun kennis en kunde verder ontwikkelen. Al met al een veelzijdige en creatieve club en een aanwinst voor de gemeente Hellendoorn.

Meer berichten