Logo twentsvolksblad.nl


In haar teken- en schildercursussen biedt Rianne Spin beginners en gevorderden de mogelijkheid om in groepsverband te werken aan hun eigen stijl.
In haar teken- en schildercursussen biedt Rianne Spin beginners en gevorderden de mogelijkheid om in groepsverband te werken aan hun eigen stijl.

Creatief bezig zijn en hippe spulletjes maken

'Elk kind is een kunstenaar. De kunst is er één te blijven.' Dit is een uitspraak van Pablo Picasso. Jonge kinderen zijn in staat om onbevangen naar de wereld te kijken en deze weer te geven. Studio Spin vindt het van belang om die creatieve uitingsvermogens te stimuleren. Om net als jongere kinderen weer te dagdromen en spontaan te fantaseren.

Hellendoorn - Met haar achtergrond als docent beeldende kunst en vormgeving wil Rianne Spin mensen graag laten genieten van het creatief bezig zijn. "Het is fijn om samen mooie dingen te maken."

Maar ze wil mensen ook laten ontdekken, leren experimenteren en anders laten kijken. "Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Je leert de wereld kennen door te kijken, door de waarneming. Door beeldend vorm te geven maak je zichtbaar wat jouw relatie is met de wereld. Je ziet iets en dat maak je zichtbaar op geheel eigen wijze."

In haar teken- en schildercursussen biedt Rianne beginners en gevorderden de mogelijkheid om in groepsverband te werken aan hun eigen stijl. Ze geeft gerichte opdrachten in het kijken en dat wat je ziet op papier of doek zetten.

"Ook als je op zoek bent naar een gezellige workshop ben je bij Studio Spin aan het goede adres", aldus Rianne. "Ik houd van hippe dingen maken, daarom geef ik workshops die ik zelf ook zou willen volgen. Hierbij kijk ik naar de trends van dit moment." Macrameeën is bijvoorbeeld weer helemaal terug van weggeweest. Bij Studio Spin maak je in een workshop van drie tot vier uur zelf een macramé plantenhanger of wandhanger. Andere workshops zijn porselein schilderen op een wandbord, een borrelplank graveren of - ook helemaal retro - je eigen lino-afdruk maken.

Studio Spin is gevestigd in de boerderij die bekend staat als 'De Mölnhook' aan de Molenweg 7 in Hellendoorn. Dit was jaren geleden een restaurant en feestlocatie. Voor meer informatie, zie: www.studio-spin.nl.

26 reacties
Meer berichten


Shopbox