Logo twentsvolksblad.nl


Grote opkomst bij ouderenmiddag

Bijna honderd personen waren afgelopen woensdag in De Kruiskerk in Daarlerveen voor de tiende editie van de ouderenmiddag.

Daarlerveen - Vooraf was er koffie en thee met een koek. Daarna begon men met gebed en werd het lied 'Groot is uw trouw o Heer, mijn God en Vader' gezongen. Vervolgens genoten de bezoekers van oude en mooie verhalen van 'De Kakelkontjes en hoorden ze hoe die aan hun naam zijn gekomen.

Na een korte pauze met koffie en thee en heerlijke chocolaatjes, gesponsord door Jumbo Westerhaar, was het lachen met de Honeymoonquiz. De bezoekers leerden vier Daarlerveense echtparen wat beter kennen en er waren wel heel bijzondere prijzen. Van een rijsttafel voor twee personen tot een pannenset en een weekendje weg. De poedelprijs was helpen bij het opruimen en dat is ook gedaan. Na even te zijn bijgekomen van dit onderdeel was het een halfuurtje 'liedjes uit de oude tijd'. Die maakten, samen met de bijbehorende creaties, de lachspieren aardig los.

De organisatie ziet terug op een mooie en gezellige middag, waar de ontmoeting de boventoon voerde. Op woensdag 21 november vanaf 14.00 uur is de volgende ouderenmiddag in De Schoof aan de Brugstraat 10 in Daarlerveen. Dit alles voor een vrije gift. Bel voor meer informatie Roelof Hekman, 0546-643151.

In november 2013 begonnen De Schoof en De Kruiskerk Daarlerveen in samenwerking met 'Welzijn Ouderen Daarlerveen' met de eerste ouderenmiddag.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox