Logo twentsvolksblad.nl


Foto: Gertjan Schutten
Foto: Gertjan Schutten

Eerste kaartleeswedstrijd staat op punt van beginnen

De ASVH houdt op dinsdagavond 6 februari voor de auto- en kaartleesliefhebbers de eerste kaartleeswedstrijd van het nieuwe seizoen. Het nieuwe seizoen start met de Hema stamppottenrit.

Hellendoorn - Er wordt dit seizoen weer gestart in drie klassen. Voor de ervaren kaartlezers is er de A-klasse en voor wat meer ontspanning is er de B en de C-klasse.

Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant Twents steakhouse Noabers aan de Dorpstraat in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart voor een spannende rit van 50 kilometer door het donker. Deelname staat weer open voor iedereen.

Vergrootglas

De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen, is geen speciale auto noodzakelijk. Alleen goede verlichting in de auto een vergrootglas, een pen en een liniaaltje is al voldoende om mee te doen aan deze rit.

Deze maand rijden zowel de A, B en de C-klasse een pijlen-rit uitgezet. Bij deze rit moeten een aantal op de kaart ingetekende pijlen op nummervolgorde bereden worden. Voor de nieuwkomers zijn er mensen die een en ander kunnen uitleggen voor de start van de wedstrijd. Het

complete reglement voor deze rit zal voor de rit te vinden zijn op de website

www.asvh.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox