Logo twentsvolksblad.nl


HellendoornDoet! belastingservice

Het belastingserviceteam van De Welle en de ZINiN bibliotheek werken sinds februari vorig jaar samen. Een mooie vorm van partnerschap die ook de Belastingdienst niet is ontgaan.

Nijverdal - De belastingservice behoorde in 2017 tot de top drie van Nederland en is door de Belastingdienst als landelijk voorbeeld gesteld. Wat doet de belastingservice? Maandelijks is er een belastingzitting op afspraak waarvoor u zich kunt aanmelden bij de servicebalie van HellendoornDoet! Voorafgaand is er een inloopmoment van 9.00 tot 9.30 uur waar u terecht kunt met uw vragen en voor het krijgen van advies. De eerstvolgende zitting is op vrijdagmorgen 23 februari. Wanneer u op het spreekuur komt, is het belangrijk om tijdig een machtiging aan te vragen bij de Belastingdienst. De uitnodiging wordt uiterlijk een week van tevoren doorgegeven. U bent van harte welkom.
In de maanden maart en april zijn er weer extra zittingen voor het doen van uw aangifte.

Wie kunnen bij HellendoornDoet! terecht?

Potentiële vrijwilligers: We helpen u graag zoeken naar een passende vacature. Momenteel staan er op www.hellendoorndoet.nl ruim 130 vacatures van organisaties die op zoek zijn naar u.

Organisaties die vrijwilligers zoeken: Het is zelfs mogelijk om in het systeem te zoeken naar iemand die voldoet aan uw zoekopdracht.

Cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden: Vervoer, klusjes, boodschappen, belasting, administratie en ritten Mooi Meegenomen.

Van maandag- tot en met donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur zijn we geopend aan de Constantijnstraat 32a.

(door HellendoornDoet!)

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox