Logo twentsvolksblad.nl


Getty Schepers (links) van Dating Oost en Bianca Dragt van Buitengewoon Lekker. Eigenaresse Haikanoes Dubbelman is met zwangerschapsverlof.
Getty Schepers (links) van Dating Oost en Bianca Dragt van Buitengewoon Lekker. Eigenaresse Haikanoes Dubbelman is met zwangerschapsverlof.

Singlescafé in Nijverdal: uitgaan in Valentijnsfeer

Relatiebureau Dating Oost houdt met enige regelmaat uitgaansavonden voor alleenstaanden en dan juist voor de iets oudere singles boven de 45 jaar tot ongeveer 67 jaar. Op zaterdag 10 februari nodigen zij 45+-singles uit de wijde omgeving uit voor een gezellige uitgaansavond in Valentijnsfeer.

Nijverdal - Wanneer je partner is overleden of je bent gescheiden dan wil je er wel eens op uit, maar je vrienden zitten in relaties en hebben daar op die leeftijd ook niet iedere zaterdagavond puf in. “Dan gaan we specifiek iets organiseren voor deze doelgroep”, besloot Getty Schepers, eigenaresse van het datingbureau, jaren geleden. “Er is zoveel behoefte aan”, weet ze, “anders hadden we ook niet ieder singlescafé zo’n ruim 80 alleengaanden op bezoek. Ze zijn na afloop dan ook zó enthousiast. Ze bedanken je gewoon voor de fijne avond.”
Getty Schepers kwam in contact met Haikanoes Dubbelman, de nieuwe eigenaresse van Buitengewoon Lekker op de Nijverdalse berg. Haikanoes nam anderhalf jaar geleden het restaurant achterin Buitencentrum Sallandse Heuvelrug over. Samen met directe collega's Bianca en Liese verkaste ze van het failliete Enschedese La Place, waar ze werkte als horecamanager, naar Nijverdal en opende binnen twee maanden haar restaurant.

“Een fantastische locatie voor ons singlesevent. Middenin de natuur en aan de rand van Nijverdal, makkelijk bereikbaar en gratis parkeren voor de deur", aldus Schepers. Het restaurant staat bekend om het gebruik van producten uit eigen groentetuin die samen met mensen van Aveleijn Nijverdal onderhouden wordt.

Bezoekers moeten bij het singlescafé volgens Getty Schepers even over een drempel heen, maar dan ontstaan er leuke gesprekken. "We verwelkomen iedere gast persoonlijk bij de entree. Dat stelt gerust en voelt vertrouwd.” Er leidt een pad van brandende kaarsjes naar de ingang. De avond op 10 februari staat in het teken van Valentijn, maar er zijn geen spelletjes, speeddates en er wordt niet gedanst. "Nieuwe contacten leggen en borrelen met gelijkgestemden is het doel. Het is ook géén datingavond. Dat legt teveel druk."
Voor meer informatie, bel met Dating Oost 0546-492899 of kijk op www.datingoost.nl.

Singlescafe voor mensen van 45 tot 67 jaar op zaterdagavond 10 februari in Buitengewoon Lekker aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Vooraf aanmelden is niet nodig. De entree bedraagt 12,50 euro, inclusief koffie en hapjes. Deur open om 20.30 uur.

2 reacties
Meer berichten


Shopbox