Logo twentsvolksblad.nl


Ga mee op bossafari en ''je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt'', aldus Staatsbosbeheer.
Ga mee op bossafari en ''je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt'', aldus Staatsbosbeheer.

Drie keer kans: ga mee op bossafari

Wie durft dinsdag 13, 20 of woensdag 28 februari mee op bossafari? En wie dat durft kan dan om 14.00 uur beginnen bij het BuitenCentrum de Sallandse Heuvelrug van Staatsbosbeheer in Nijverdal.

Nijverdal - De bossafari is een ontdektocht speciaal voor kinderen en hun (groot)ouders. ''Ontdek, beleef samen met je (klein)kind(eren) vanaf 6 jaar het bos van de Sallandse Heuvelrug'', aldus Staatsbosbeheer.
Ze starten om 14.00 uur en de tocht duurt ongeveer twee uur. ''Ver lopen doen we niet, maar wel veel ontdekken.''

De kosten zijn 5 euro per deelnemer. Van te voren graag aanmelden via de website www.staatsbosbeheer.nl.

In een groep met gids van Staatsbosbeheer gaat men op pad. ''En je zult versteld staan wat er allemaal te zien, ruiken en ontdekken valt. Het is nog winter, maar is het voorjaar al een beetje te zien en te horen in het bos? Tijdens deze bossafari gebruik je al je zintuigen en doe je leuke opdrachten en spelletjes.''

Het Buitencentrum is het startpunt voor een dagje uit op de Sallandse heuvelrug. ''Kom kijken en genieten. Na een wandeling is het goed vertoeven in het restaurant BuitenGewoon Lekker.''

Voor aanmelden kijk op www.staatsbosbeheer.nl

1 reactie
Meer berichten


Shopbox