Logo twentsvolksblad.nl


Bij Zen.nl kunnen bezoekers tijdens het Levenskunstfestival gratis kennismaken met zenmeditatie, mindfulness en yoga.
Bij Zen.nl kunnen bezoekers tijdens het Levenskunstfestival gratis kennismaken met zenmeditatie, mindfulness en yoga.

Festival over yoga, mindfulness en zen

In het Zen.nl Meditatiecentrum aan de Piet Heinweg in Nijverdal vindt op zaterdag 17, zondag 18 februari en vrijdag 23 februari een Levenskunstfestival plaats. Tijdens gratis workshops kunnen bezoekers dan kennismaken met zenmeditatie, mindfulness en yoga.

Nijverdal - Alle drie vormen van levenskunst helpen meer inzicht, rust, balans en energie in het leven te brengen.

"Veel mensen beoefenen enige vorm van fysieke fitness en weten hoe goed dat voor de gezondheid is", stelt Harry Mengers, eigenaar van het Meditatiecentrum. 'Veel minder mensen werken aan hun mentale fitness. Dat is jammer, want voor de gezondheid is dat minstens zo belangrijk. Denken wat je wilt denken, voelen wat je wilt voelen en doen wat je wilt doen, kun je leren door mentale fitheidstraining."

Wat is het verschil tussen zenmeditatie, mindfulness en yoga? Wat zou bij mij passen? Het zijn vragen die vaak gesteld worden. Harry Mengers opent op 17, 18 en 23 februari zijn meditatiecentrum, zodat mensen kennis kunnen maken met alle drie vormen van levenskunst. "Tijdens de drie workshops horen, zien en voelen bezoekers wat het is. En ze leren de docenten kennen."

De zenmeditatie- en mindfulnesstrainingen starten vanaf 6 maart.

Voor meer informatie, zie http://zen.nl/nijverdal.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox