Inloophuis De Huiskamer zoekt een vrijwilliger met een opgeruimd karakter, voor een dagdeel per week.
Inloophuis De Huiskamer zoekt een vrijwilliger met een opgeruimd karakter, voor een dagdeel per week.
HellendoornDoet!

Vrijwilliger gezocht met opgeruimd karakter

De doelstelling van De Huiskamer is het opzetten en in stand houden van een inloophuis in de gemeente Hellendoorn, om daarmee voor alle inwoners een ontmoetingsruimte te bieden, gericht op ontmoeten en verbinden. Hiervoor zoeken zij een vrijwilliger met een opgeruimd karakter.

Nijverdal - De vrijwilliger ontvang de bezoekers hartelijk, biedt een luisterend oor en kan licht huishoudelijke werkzaamheden uitvoeren. De voorkeur heeft de woensdagochtend of -middag. Eventueel is een ander dagdeel ook mogelijk. De tijdsindicatie betreft 4 uur per week.

Zie voor meer info: http://hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45591.

HellendoornDoet! is het portaal voor vrijwilligerswerk! Wie kan bij ons terecht?

- Potentiële vrijwilligers. Momenteel staan er op www.hellendoorndoet.nl ruim 130 vacatures van organisaties.

- Organisaties die vrijwilligers zoeken. Het is zelfs mogelijk om in het systeem te zoeken naar iemand die voldoet aan uw zoekopdracht.

- Cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, klusjes, boodschappen, belasting, administratie en ritten Mooi Meegenomen).

Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn we geopend aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur), tel. 0548-638800.

(door HellendoornDoet!)

Meer berichten