Benefietdag voor de realisatie van het boek 'Kinderen van Kamp Conrad'

Het Comité Kamp Conrad 1954-1966 nodigt iedereen uit voor de benefietdag op zaterdag 3 februari van 16.00 uur tot en met 22.00 uur. Deze vindt plaats in het gebouw van Stichting Bunga Tandjung aan de Molukkenstraat 4 in Nijverdal. De inloop is vanaf 15.30 uur.

Nijverdal -  De opbrengst van deze benefietdag gaat naar de totstandkoming van het boek 'Kinderen van Kamp Conrad'. Er is een dynamisch programma samengesteld met informatie over het boek, livemuziek (Charly & Friends en Joop & Friends), Molukse hapjes en een maaltijd. Men begint met een loterij. Na het eten is er een lelang (Molukse veiling) onder leiding van veilingmeester Joop Pattinasarany.

De entree bedraagt 10 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar gratis. Dit is inclusief het eten en twee consumptiebonnen. Aanmelden kan tot 28 januari via comitekampconrad@gmail.com (o.v.v. naam en aantal personen) of via tel. 06-50970443.

Bezoekers kunnen het bedrag vooraf overmaken op NL51RABO0116904216 t.n.v. Stichting Herinnering Kamp Conrad o.v.v. Benefiet Kamp Conrad of de bijdrage (contant) in de zaal voldoen. Neem voldoende contant geld mee. Bij de stichting kan niet gepind worden

Meer informatie is te vinden op de Facebookpagina van Kamp Conrad.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden