Logo twentsvolksblad.nl


Jonny van de Maat langs de lijn bij SVVN. De club houdt nu een actie voor een dug-out, zodat Jonny voortaan droog kan zitten.
Jonny van de Maat langs de lijn bij SVVN. De club houdt nu een actie voor een dug-out, zodat Jonny voortaan droog kan zitten.

SVVN: actie voor eigen dug-out voor Jonny

Het is op een natte zaterdag in het najaar van 2017 en SVVN speelt een thuiswedstrijd en het regent. Het is echt slecht weer. Supporter Harry Imhof vertelt: "Ik ben al vroeg in de kantine en hoor Jonny, die ook al in de kantine is, roepen dat hij naar buiten wil. Ik rijd hem naar buiten in zijn rolstoel en inmiddels is er al een parasol geplaatst. Ik zet Jonny er onder en hij grijnsde weer van oor tot oor.

Nijverdal - Omdat zijn benen nat werden, werd Jonny's groen-witte SVVN paraplu er maar tussen gestopt. Terwijl hij onder de groene parasol zat, bedacht ik me dat het eigenlijk erg verdrietig was dat Jonny er zo bij zat. Jonny onze ere-supporter. De man die er altijd is. Toen kwam het idee bij me op om voor Jonny een dug-out te gaan regelen. Zodat Jonny lekker droog naar zijn jongens kan kijken."

Met een aantal supporters werd het plan gemaakt om dit te verwezenlijken en het voornemen verder uitgewerkt. Wat zou het mooi zijn om op de nieuwjaarsreceptie op 6 januari, dit met alle (Trots Op Volharding) supporters van SVVN waar te maken voor Jonny.

Op deze middag zal er in de kantine een actie zijn om het nodige bedrag binnen te halen. "Wij hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken en dat Jonny bij de eerst volgende thuiswedstrijd er lekker droog bij zal zitten", aldus Harry.

Wie verhinderd is op deze middag, maar de actie toch wil steunen met een donatie, kan contact opnemen met Bert Maris (b.maris1948@gmail.com), Harry Imhof (harry@imhof.nl) of Joop Zweers (joopzweers@live.nl).

Harry Imhof besluit met: "Hopelijk tot ziens op de receptie op 6 januari vanaf 16.00 uur in de SVVN-kantine aan de Rossinistraat."

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox