HellendoornDoet!

Vrijwilliger gezocht voor leuke activiteiten en uitjes

Veel cliënten van Aveleijn Nijverdal vinden het leuk om activiteiten en uitjes te ondernemen. Helaas hebben zij niet altijd iemand die met hun mee kan. Vind jij het leuk om met een cliënt het theater te bezoeken, naar het centrum te gaan of koffie te drinken? Dan ben jij de juiste persoon.

Nijverdal - Wanneer een cliënt graag wat wil ondernemen, wordt in overleg met jou een datum gepland. Aveleijn biedt vrijwilligers diverse scholingsmogelijkheden. Er dient een verklaring omtrent gedrag te worden aangevraagd. Deze wordt door Aveleijn vergoed. Naast een intakegesprek is er de mogelijkheid dat de eerste keer iemand mee gaat naar de desbetreffende cliënt.

Meer info: http://hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45558.

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk! Wie kan bij ons terecht?

- Potentiële vrijwilligers.

- Organisaties die vrijwilligers zoeken.

- Cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, klusjes, boodschappen, belasting, administratie en ritten Mooi Meegenomen).

Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn we geopend aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur), tel. 0548-638800, www.hellendoorndoet.nl.

(door HellendoornDoet!)

Meer berichten