Logo twentsvolksblad.nl


Op het gebied van zwemonderwijs kan Het Ravijn terugblikken op een geslaagd jaar. Een recordaantal kinderen (265) werd ingeschreven voor het Zwem ABC.
Op het gebied van zwemonderwijs kan Het Ravijn terugblikken op een geslaagd jaar. Een recordaantal kinderen (265) werd ingeschreven voor het Zwem ABC.

Mooie resultaten in 2017 voor Het Ravijn

Het Ravijn – zwem sport zorg – kijkt terug op een goed jaar. In de zwembaden werden in 2017 diverse bezoek- en deelnamerecords gebroken.

Nijverdal - De bezoekcijfers voor binnen- en buitenbaden (ruim 176.000 bezoekers) voldeden ruimschoots aan de verwachtingen. En ondanks een matige zomer overtroffen de bezoekcijfers voor de buitenbaden van Het Ravijn met meer dan 20.500 bezoekers alle voorgaande zomers.

De eigen activiteiten van zwembad Het Ravijn deden het goed het afgelopen jaar. De Watersoos - vanaf januari verandert de naam in 'AquaVitaal' - verwelkomde dit jaar haar 200-ste lid en groeit nog steeds door. Met 3.600 bezoeken zijn ook de aquasporten beduidend beter bezocht (een stijging van 16 procent).

Op het gebied van zwemonderwijs kan Het Ravijn terugblikken op een geslaagd jaar. Een recordaantal kinderen (265) werd ingeschreven en de bevindingen van de audit Zwem ABC door de Stichting Nationaal Platform Zwembaden waren zeer positief. In het afgelopen jaar heeft Het Ravijn veel aandacht besteed aan veiligheid, kwaliteitseisen, eenduidige communicatie en heeft er een klanttevredenheidsonderzoek plaats gevonden.

Schooljaar 2016/2017 was tevens het eerste schooljaar, waarin alle scholen meededen aan Swim2Play, een nieuwe vorm van bewegingsonderwijs in water.

Naast de zwembadcijfers nam in 2017 ook het gebruik van de sporthal toe en was Het Ravijn – zwem sport zorg – gastheer van vele mooie sportevenementen.

Voor de zorgvloer werd in 2017 een eerste huurovereenkomst voor de structurele huur van de zorgvloer getekend. Lijfstijl Nijverdal vestigt zich vanaf 1 januari in Het Ravijn om daar te investeren in een gezonde leefstijl van haar klanten.

Meer informatie over activiteiten, tijden, tarieven etc. is te vinden op: www.hetravijn.nl.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox