Tijdens het Open Huis kunnen ouders en leerlingen niet alleen horen, maar juist ook beleven wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft.
Tijdens het Open Huis kunnen ouders en leerlingen niet alleen horen, maar juist ook beleven wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft.

Open Huis bij Reggesteyn

Door veel groep 8-leerlingen en hun ouders moeten er in het nieuwe jaar belangrijke keuzes gemaakt worden: de komende weken gaan leerlingen van groep 8 kiezen waar ze na de zomervakantie naar school gaan. Een bijzondere en spannende keuze! Daarom houdt CSG Reggesteyn in januari op alle vestigingen Open Huis.

Nijverdal - Er is dan van alles te zien en te doen. "We willen leerlingen en ouders een goed beeld geven van Reggesteyn", aldus Aart van 't Veld, voorzitter van het college van bestuur van Reggesteyn. "Reggesteyn biedt niet alleen een ruim scala aan opleidingsmogelijkheden, maar we hebben ook prachtige examenresultaten. Daar zijn we best trots op", aldus een tevreden bestuurder. "Daarnaast vinden we de verbinding met de maatschappij van groot belang; regelmatig spreken we met ouders, leerlingen, organisaties en andere instanties over ervaringen en ontwikkelingen.

Tijdens het Open Huis kunnen ouders en leerlingen niet alleen horen, maar juist ook beleven wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft. Docenten en leerlingen staan klaar om gasten te ontvangen en op alle fronten een goed beeld te geven van de school. Docenten kunnen uw vragen beantwoorden over de vakken en inhoudelijke onderwerpen, leerlingen over hun persoonlijke ervaringen. Er is een breed en gevarieerd aanbod samengesteld om een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden die er binnen Reggesteyn zijn.

Het eerste Open Huis vindt plaats op woensdag 17 januari 2018 in de vestiging Rijssen. Een week later, op woensdag 24 januari, is het Open Huis aan de vestiging Noetselerbergweg. De vestiging Willem de Clercqstraat sluit op woensdag 31 januari de rij. Reggesteyn wil tijdens het Open Huis niet alleen een goed beeld geven van het onderwijs en alle mogelijkheden, maar vooral ook welke mensen er werken en hoe de sfeer is op school. "Dat laatste vinden we erg belangrijk", zegt Aart van 't Veld. "De wijze waarop we met elkaar omgaan zowel binnen als buiten onze school vinden we van groot belang. Reggesteyn is een christelijke scholengemeenschap waarbij respect en veiligheid voorop staan. We willen werken vanuit waarden als eerlijkheid, openheid, vertrouwen en saamhorigheid. We organiseren allerlei activiteiten voor en met elkaar. Iedereen hoort erbij en samen bereik je meer. Reggesteyn verbindt."

Reggesteyn is als school maatschappelijk verbonden met de regio. "Door het organiseren van diverse activiteiten bereiden we leerlingen voor op een toekomst in de maatschappij. Dat is onze kracht."

Kijk voor meer informatie op www.reggesteyn.nl.

Meer berichten