Logo twentsvolksblad.nl


Wereldwinkel op zoek naar medewerkers

De Wereldwinkel in Nijverdal is via HellendoornDoet! op zoek naar medewerkers. Zorg jij ervoor dat onze klanten tevreden en met een mooi cadeau voor deze feestmaand naar huis gaan? Een gezellig en hecht team staat te popelen om kennis met jou te maken!

Nijverdal - Het belangrijkste wat je gaat doen? Met jouw enthousiasme en energie klanten helpen het mooiste fairtrade-cadeau uit te zoeken. Met je gevoel voor creativiteit weet je elk cadeau nog mooier te maken door het goed in te pakken. En… omdat jij natuurlijk fan bent van onze fairtrade-winkel en producten krijg jij ook nog eens vrijwilligerskorting op onze non-food producten.

De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Omdat de producenten - zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren - er een rechtvaardige prijs voor krijgen, kunnen ze een menswaardig bestaan opbouwen. Met jouw aankoop help je hen daarbij.

Voor meer informatie over deze vrijwilligersvacature, zie http://hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45554

HellendoornDoet! is het portaal voor vrijwilligerswerk! Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn we geopend aan de Constantijnstraat 32a in Nijverdal, tel. 0548-638800, www.hellendoorndoet.nl.

(door HellendoornDoet!)

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox