Logo twentsvolksblad.nl


Kinderen genieten van sinterklaasmiddag

Zo'n zeventig kinderen uit vluchtelingen- en minimagezinnen kwamen onlangs met hun ouders naar Het Centrum in Nijverdal voor een gezellige sinterklaasmiddag.

NIjverdal - De kinderen konden die middag, tezamen met een aantal Pieten, gezellig spelen, kleuren of zich laten schminken. Samen met de accordeoniste José en de Hoofdpiet zongen ze allerlei mooie sinterklaasliedjes.

Ook Sinterklaas en nog meer Pieten kwamen voorrijden met de bus van de Handicamp. De goedheiligman maakte een praatje met de kinderen en veel kinderen zongen uit volle borst een liedje voor hem. Nadat de Pieten de cadeautjes hadden binnengebracht, kon Sinterklaas aan ieder kind een grote tas met pakjes geven.

Wat een feest! Iedereen was er superblij mee. En dan moest de grootste pret nog komen, want thuis mochten de kinderen alles pas uitpakken. Spannend!

Dit sinterklaasfeest werd mede mogelijk gemaakt door de gezamenlijke diaconieën en Caritas Nijverdal/Hellendoorn, Bakker Bart Nijverdal, Het Centrum Nijverdal, VluchtelingenWerk Nijverdal/Hellendoorn en heel veel giften van andere bedrijven en particulieren.

De Sintcommissie dankt alle donateurs en vrijwilligers voor hun gift en inzet. Dankzij hen kon dit geweldige sinterklaasfeest voor minima- en vluchtelingenkinderen worden gehouden.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox