Logo twentsvolksblad.nl


Foto: Jaap de Beer
Foto: Jaap de Beer

Natuurfoto's in Huiskamer

De Fotowerkgroep van het IVN Hellendoorn-Nijverdal stelt in de maanden december 2017 en januari 2018 vijftien natuurfoto's tentoon in De Huiskamer aan de Markt 3 in Nijverdal. Zoals de foto bij het artikel, die is gemaakt door Jaap de Beer.

Nijverdal - De Huiskamer is open op maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag, zon- en feestdagen alleen 's middags van 14.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Voor bezoekers een fijne gelegenheid om te genieten van de mooie natuur in onze gemeente en nader kennis te maken met het werk van de IVN Fotowerkgroep. Deze werkgroep is een onderdeel van de plaatselijke afdeling IVN Hellendoorn-Nijverdal. Het IVN is een landelijke organisatie die staat voor natuureducatie. Deze organisatie wil bijdragen aan een duurzame samenleving door mensen te betrekken bij natuur, milieu en landschap.

Plaatselijke afdelingen zetten zich vooral in voor de natuur in eigen omgeving. Door middel van diverse werkgroepen, met ieder zijn eigen specialiteit, ontstaat een netwerk van vrijwilligers en beroepskrachten. Ook worden natuurgidsen opgeleid, die hun kennis delen met anderen. De fotowerkgroep heeft op dit moment vijftien leden die, door het overdragen van kennis en het oefenen in de praktijk, hun hobby fotografie op een hoger peil brengen. Meestal bezoeken ze gebieden in de buurt en bespreken ze foto's naderhand met elkaar, wat als zeer leerzaam wordt ervaren.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox