Logo twentsvolksblad.nl


Foto: Sintcommissie Nijverdal

Het grote 'Feest van Sinterklaas' in ZINiN

Ontmoet alle pieten en Sinterklaas tijdens het grote ‘Feest van Sinterklaas’ in het ZINiN theater. Een mooi theateravontuur voor de hele familie. Op zaterdag 2 december zijn er twee voorstellingen, deze beginnen om 13.30 uur en om 16.00 uur.

Nijverdal - De theaterpieten hebben de musical 'Myrthe en het paard van Sinterklaas' in elkaar gezet. In dit theaterstuk beleven bezoekers het bijzondere verhaal van Myrthe…

Myrthe heeft maar één wens op haar verlanglijstje staan; het paard van Sinterklaas verzorgen. Alleen lachen al haar vrienden haar uit, zelfs haar moeder zegt dat zij veel te klein is om dat te gaan doen.

Op het plein voor haar huis staat een standbeeld. Niemand weet dat dit beeld kan bewegen en praten.

Samen met het beeld maakt Myrthe een plan. Gaat het Myrthe lukken om Amerigo te verzorgen?

Kom het bekijken op 2 december in het ZINiN Theater. Na afloop kunnen bezoekers genieten van een ouderwets groot feest in de hal van het Huis voor Cultuur en Bestuur. Extra leuk: Kalefater verleent medewerking door middel van een living statue.

Toegangskaartjes zijn te bestellen via het ZINiN Theater en bij de VVV Nijverdal. Kosten zijn 6,50 euro per persoon, inclusief een consumptie en verrassing. Hiervoor krijgen de kinderen een feest en een musical. Natuurlijk is er voor de ouders en/of grootouders een lekker kopje koffie of thee.

Letterspeurtocht

Verder kunnen kinderen bij de lokale winkeliers een kleurplaat ophalen. Hierop staan lege vakjes die horen bij een speurtocht. De verschillende letters voor deze speurtocht zijn nog tot en met 2 december te vinden in de etalages van de winkels.

Degenen die de speurtocht goed hebben opgelost en de kleurplaat hebben ingekleurd, maken kans op mooie prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door de lokale Rabobank.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox