Logo twentsvolksblad.nl


Fifty Shades Ladies Night

ZINema houdt op woensdag 7 februari weer een Ladies Night. ZINema draait de nog uit te komen film 'Fifty Shades Freed', het nieuwste deel uit de Fifty Shades-serie.

Nijverdal - De Ladies Night is een heerlijk avondje zonder mannen, waarbij dames verwend worden met een romantische film, een heerlijk hapje, een drankje en ook nog eens een special surprise vanuit ZINiN. Voor deze tiende editie van de Ladies Night is de verkoop inmiddels gestart en de ervaring leert dat de kaarten vaak snel verkocht zijn.

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steel in Fifty Shades Freed, gebaseerd op het derde boek (Vijftig Tinten Vrij) van de bestselling boekenreeks van E.L. James. Fifty Shades Freed is een vervolg op Fifty Shades of Grey en Fifty Shades Darker. In de trailer is te zien dat Christian en Anastatsia Grey de fans weer trakteren op een aantal hete scènes uit de film. Er is te zien hoe de pasgetrouwde Christian en Anastasia het perfecte leven begaan, met jetski's, spannende weekendtrips, uitdagende kleding en nog veel meer wat we gewend zijn van deze fantastische filmreeks! Alleen het leven gaat niet altijd over rozengeur en maneschijn… er komt een oude bekende terug! Hoe en wat zie je in de nieuwe film Fifty Shades Freed. Deze film belooft een spannende en sensuele avond.

Kaarten voor de Ladies Night zijn te reserveren via www.zinin.com, telefonisch via 0548-624489 of aan de kassa bij de VVV/Tourist Info in Nijverdal. De Ladies Night is altijd razendsnel uitverkocht. Dus het advies luidt om tijdig kaarten te reserveren. De minimumleeftijd voor de Ladies Night is 16 jaar en ouder.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox