Logo twentsvolksblad.nl


Het wordt een vrolijke boel tijdens de Sinterklaasochtenden bij zwembad Het Ravijn.
Het wordt een vrolijke boel tijdens de Sinterklaasochtenden bij zwembad Het Ravijn.

Sinterklaasochtend bij zwembad Het Ravijn

In zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg in Nijverdal is er op woensdag 29 en donderdag 30 november een Sinterklaasochtend voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Nijverdal - Het wordt een vrolijke boel. Zo leren de kinderen de pietencrawl, van het dak te glijden, op de sinterklaasboot te varen en nog veel meer capriolen. Natuurlijk zijn er ook heerlijke pepernoten en krijgen alle hulppietjes een echt pietendiploma!

Op woensdagochtend is er een inloopuur van 10.00 tot 11.00 uur, ongeacht de leeftijd van de kinderen. Op donderdagochtend zijn de lessen van Ouder- en kindzwemmen ingedeeld in leeftijdscategorieën. Elke donderdagochtend is er gratis oppas aanwezig.

Voor de Sinterklaasochtend is opgave van tevoren niet nodig. De kosten zijn 4,75 euro.

Steeds meer ouders kiezen er voor hun kind al jong op speelse manier kennis te laten maken met water. De Ouder- en kindlessen van Het Ravijn worden dan ook druk bezocht. Een heerlijk moment om samen te genieten en alle aandacht te richten op je kindje.

Niet alleen ouders, maar ook bijv. opa's en oma's komen gezellig met hun (klein)kind naar Het Ravijn om te spelen in het water. Kinderen leren op een ontspannen manier te bewegen en drijven in water, waardoor ze later makkelijk en eerder instromen in de zwemlessen ABC.

Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox