Logo twentsvolksblad.nl


HellendoornDoet! Servicedienst biedt hulp

Bent u op zoek naar een helpende hand en kunt u die niet zo gauw vinden? Misschien kan de servicedienst van HellendoornDoet! iets voor u betekenen voor het doen van klusjes in en om het huis of vervoer naar een door u opgegeven locatie.

Nijverdal - Ook kan een belastingmedewerker gevraagd worden u te helpen met een belastingvraag of het doen van een aangifte of het aanvragen van een toeslag. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag tussen 09.00 tot 12.00 uur zitten er vriendelijke baliemedewerkers klaar om uw telefonische hulpvraag aan te nemen en te zoeken naar een passende oplossing. Daarnaast bent u hier op het juiste adres om u op te geven voor de Mooi Meegenomen bus. Kortom, er staat een heel team voor u klaar om te assisteren.

Lijkt het u misschien ook wat om vrijwilliger te worden bij HellendoornDoet!, kom dan gerust eens langs of bel: 0548-638800.

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk! Bij ons kunnen potentiële vrijwilligers terecht, maar ook organisatie die vrijwilligers zoeken of cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden.

Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn we geopend aan de Constantijnstraat 32a.

www.hellendoorndoet.nl

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox