Logo twentsvolksblad.nl


HellendoornDoet! zoekt hulp voor Sint en Piet

Werk jij georganiseerd? Sinterklaasgroep Handicamper Nijverdal zoekt jou om aanvragen voor de bezoeken van Sint en Piet in te plannen.

Nijverdal - Veel scholen wachten in spanning af wanneer Sint en Pieten hen komen bezoeken! De planning wordt gemaakt in Excel waarbij je wordt ingewerkt door de huidige planner. Je werkt het meeste vanuit huis in de periode van oktober tot en met 6 december. Vanaf 18 november tot 6 december vinden de meeste werkzaamheden plaats. Eventueel mag je helpen met het hele sinterklaasgebeuren. Meld je gauw aan!
Reageren kan via: http://hellendoorndoet.nl/zoeken/zoomresultaat.net?r=45566.

HellendoornDoet! is het portaal voor vrijwilligerswerk! Wie kan bij ons terecht?

- Potentiële vrijwilligers. We helpen u graag zoeken naar een passende vacature! Momenteel staan er op www.hellendoorndoet.nl ruim 130 vacatures van organisaties die op zoek zijn naar u!

- Organisaties die vrijwilligers zoeken. Het is zelfs mogelijk om in het systeem te zoeken naar iemand die voldoet aan uw zoekopdracht.

- Cliënten met hulpvragen waarvoor vrijwilligers ingezet worden (vervoer, klusjes, boodschappen, belasting, administratie en ritten Mooi Meegenomen).

Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur zijn we geopend aan de Constantijnstraat 32a (achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur), tel. 0548-638800, www.hellendoorndoet.nl.

HellendoornDoet! is onderdeel van Stichting De Welle.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox