Logo twentsvolksblad.nl


Bijbelquiz in De Schoof in Daarlerveen

De jaarlijkse bijbelquiz in De Schoof aan de Brugstraat 10 in Daarlerveen staat gepland voor donderdag 9 november. Dit jaar is de quiz voor de achtste keer in de kerk.

Daarlerveen - Ieder jaar zijn de bijbelquizzen een groot succes. De quiz is weer mooi vormgegeven met illustraties en filmpjes. Goed voor een avondje ontspanning en leren rondom de Bijbel. De avond begint om 19.30 uur en is om 22.00 uur afgelopen. De toegang is gratis. Wel is er een collecte.

De quiz bestaat uit een aantal rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Een finale zorgt natuurlijk voor extra spanning! Welk team of individuele speler scoort dit jaar het hoogst? Wie gaan er naar huis met een leuke prijs? Iedereen ontvangt een goed gevulde goodiebag.

Deelnemers kunnen individueel meedoen met de quiz, maar uiteraard ook als toeschouwer komen. Er kunnen weer teams van drie personen aan meedoen. Dit kan een vereniging zijn, of een vriendengroep, een buurtvereniging, als groep van de kerk of als gezin. De vorige edities kwamen diverse spelers uit omliggende plaatsen naar Daarlerveen. Kortom, iedereen kan en mag meedoen met deze leuke en gezellige avond.

Teams kunnen zich tot maandag 6 november 2017 opgeven bij Roelof Hekman, tel. 0546-643151. Meer informatie op www.pgdeschoof.nl.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox