Logo twentsvolksblad.nl


Wethouder Johan Coes overhandigt een bos bloemen aan het 200-ste lid van de Watersoos, mevrouw Geuzendam.
Wethouder Johan Coes overhandigt een bos bloemen aan het 200-ste lid van de Watersoos, mevrouw Geuzendam.

De Watersoos verwelkomt 200-ste lid

Het afgelopen jaar vonden meer senioren de weg naar zwembad Het Ravijn. De bezoekerscijfers tonen een stijgende lijn en het ledenaantal van De Watersoos steeg met meer dan 10 procent.

Nijverdal - Wethouder Sport, Johan Coes en de instructrices van de Watersoos zetten onlangs het 200-ste lid, mevrouw Geuzendam, in het zonnetje. Ze ontving uit handen van de wethouder een mooie bos bloemen.

"Het is mooi om te constateren dat steeds meer mensen de weg naar onze accommodatie weten te vinden," aldus wethouder Coes. "We zijn een voorziening waar men kan zwemmen, sporten en recreëren, maar we merken ook dat onze accommodatie een ontmoetingsplek is geworden. En dat is voor de wat oudere bezoekers ook heel belangrijk en waardevol."

De Watersoos biedt een gevarieerd aanbod van lessen onder deskundige leiding. Door gebruik te maken van de weerstand van water wordt het gehele lichaam getraind. Dit bevordert de vitaliteit. Daarnaast draagt het heerlijk warme water bij aan het ontspannen van vermoeide spieren en het herstellen van eventuele blessures. Bewegen in water is niet alleen gezond, maar ook nog eens heel leuk.

 

Nationale Ouderendag

Op Nationale Ouderendag, dit jaar op vrijdag 6 oktober, gaat zwembad Het Ravijn onder het genot van een gratis kopje koffie met haar klanten van de Watersoos in gesprek. Hoe ervaren zij de lessen, zijn er nieuwe ideeën of wensen? Op die manier wil Het Ravijn wensen vervullen en de lessen nog leuker en toegankelijker maken voor ouderen.

Door te bewegen in water blijven mensen langer fit en vitaal. Daarnaast is het ook nog eens leuk! Nog geen lid? Maak vrijdag 6 oktober gratis kennis met de gezellige groepen, speciaal voor senioren onder leiding van deskundige instructeurs.

Op 6 oktober is er per lesblok 45 minuten les en 15 minuten voor een kopje koffie.

11.00 – 12.00 uur: aquajoggen en aquagym

12.00 – 13.00 uur: aquajoggen en aquagym

13.00 – 14.00 uur: aquagym en vrijzwemmen

14.00 – 15.00 uur: aquagym, trimzwemmen, waterbasketbal

Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl.

Of bel met de receptie van Het Ravijn aan de Piet Heinweg 16 in Nijverdal, tel. 0548-613516.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox