Logo twentsvolksblad.nl


Twintigste Ravijnloop met veel extra’s

De TIB Finishing Ravijnloop, die op zaterdag 7 oktober voor het twintigste keer van start gaat, biedt in deze regio voor alle hardlopers opnieuw veel extra’s voor een laag inschrijfgeld.

Nijverdal - Het uitdagende parcours van 5,1 kilometer loopt grotendeels door de bossen bij het Ravijn en is in trek bij zowel regionale toppers als beginnende lopers. Bijzonder in het parcours zijn een geaccidenteerd mountainbikepad en een trap met 64 treden. Dit parcours kan één, twee of drie keer worden afgelegd.

Bij alle afstanden zijn er voor de besten prijzen voor heren in de categorieën tot 40, 40+, 50+ en 60+ en voor dames in de categorieën tot 35, 35+, 45+ en 55+. Voor iedere deelnemer is er een herinnering en een bidon, terwijl de oudste loper en loopster een fraaie bokaal ontvangen. De tijdregistratie gebeurt door een chip in het startnummer.

Van iedereen wordt een finishfoto gemaakt. In de sporthal is kleed- en douchegelegenheid. De gezellige sfeer voor lopers en publiek wordt als vanouds mede bepaald door speaker Henk Borgmeijer. En dat alles, dankzij veel sponsors, voor een inschrijfgeld van 7,50 of 8,50 euro bij voorinschrijving (mogelijk tot 5 oktober) en 9,50 of 10,50 euro bij na-inschrijving (mogelijk tot 20 minuten voor de start).

Voor de jongeren zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen kidsruns van 1 tot 2,5 kilometer. Met leuke prijzen voor de besten en voor alle jongeren een mooie medaille. Plus daarnaast gratis zwemmen in Het Ravijn en de mogelijkheid zich uit te leven op een sportieve stormbaan. Inschrijfkosten 3,50 tot maximaal 6 euro.

Start en finish zijn bij sporthal Het Ravijn, Piet Heinweg 16 in Nijverdal. De eerste start is om 12.00 uur (kidsrun kinderen t/m 9 jaar), volwassenen komen aan de beurt vanaf 14.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.ravijnloop.nl of bel Jo Hobert (0548-617159) of Jacco Smit (0548-620119).

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox