Logo twentsvolksblad.nl


Het kantoorpand aan P.C. Stamstraat is opnieuw verhuurd aan Ten Cate.
Het kantoorpand aan P.C. Stamstraat is opnieuw verhuurd aan Ten Cate.

Ter Steege verlengt verhuur aan Ten Cate

De fabriekspanden aan de P.C. Stamstraat in Nijverdal zijn opnieuw verhuurd aan Koninklijke Ten Cate. In de aanloop van de realisatie van 'Nijverdal aan de Regge' heeft Ter Steege Bouw Vastgoed, eigenaar van de panden, de huurovereenkomst verlengd tot en met 2020.

Nijverdal - Deze termijn sluit prima aan op de planvorming van Nijverdal aan de Regge. Door de omstandigheden op de woningmarkt kwam de uitvoering van deze plannen.

Koninklijke Ten Cate zal haar TenCate Outdoor Fabrics activiteiten aan de P.C. Stamstraat concentreren. Voor de deels vrijkomende hallen is Ter Steege bezig nieuwe gebruikers te vinden.

Ter Steege kocht in 2007 het terrein van 10 hectare van Ten Cate. Doordat de verkoper alle jaren de panden terug huurde, had Ter Steege alle tijd om plannen te ontwikkelen. Nu de woningmarkt weer op volle toeren draait, kan verder worden gewerkt aan het plan voor Nijverdal aan de Regge. Ook initiatieven van herbestemming van de oude panden voor voortgezet onderwijs en zorg zijn actueler dan ooit.

Ter Steege heeft de wind weer in de zeilen. Reden voor het bedrijf om alert en actief te zijn om nieuwe ontwikkellocaties te kopen. Onlangs kocht Ter Steege het RV-voetbalterrein in Rijssen en de oude Aupinglocatie in Deventer.

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox