Logo twentsvolksblad.nl


Op stap met de Mooi Meegenomen bus

door Stichting de Welle

HELLENDOORN / NIJVERDAL - De Mooi Meegenomen bus van Stichting de Welle is er voor de dagelijkse boodschappen én voor het maken van leuke uitstapjes! De bus is bedoeld voor iedereen die zelfstandig woont en het leuk vindt om daarbij andere mensen te ontmoeten. De vrijwilligers van de Mooi Meegenomen bus bieden u graag de helpende hand.

Zomaar een greep uit de geplande uitjes in augustus. Dinsdag 15 augustus met de Heideslag over de Sallandse Heuvelrug voor 10 euro per persoon, deelnemers worden vanaf 9.15 uur opgehaald van huis. Donderdag 17 augustus staat een bezoek aan de Flora Ootmarsum op het programma, de kosten hiervoor bedragen 20 euro persoon. Vanaf 12.30 uur worden de deelnemers opgehaald van huis. Op dinsdag 22 augustus kunnen belangstellenden Nijverdal op voor de boodschappen, de kosten hiervoor zijn 4,00 euro per persoon en deelnemers worden vanaf 13.30 uur opgehaald van huis.

Aanmelden
Dit kan op maandag en donderdag tussen 9.00 en 12.00 uur via 0548-638800. Er zit een team van enthousiaste vrijwilligers klaar om u te helpen en uw vragen te beantwoorden. HellendoornDoet! aan de Constantijnstraat 32 is het portaal voor vrijwilligerswerk. In verband met de vakantie zijn we week 32, 33 en 34 alleen op maandag- en donderdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur geopend.

reageer als eerste
Meer berichten