Logo twentsvolksblad.nl


In het Openluchttheater wordt op vrijdag 4 augustus de film 'Onze Jongens' gedraaid.
In het Openluchttheater wordt op vrijdag 4 augustus de film 'Onze Jongens' gedraaid.

Ladies Night: 'Onze Jongens'

door Zinema Nijverdal

NIJVERDAL - Speciaal voor dames wordt op vrijdag 4 augustus in het Openluchttheater de film 'Onze Jongens' gedraaid.

Op schoot een lekker bakje popcorn en/ of chocolaatjes, onder de bankjes een heerlijk glas wijn erbij. Met zijn allen wordt de vrouwenfilm gekeken in het bosrijke Openluchttheater.

Het verhaal

Als alles in het leven van bouwvakker Jorrit (Jim Bakkum) tegenzit, ontdekt hij samen met zijn gespierde collega's een gat in de markt: ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. Vooral de vrouwelijke klanten van bouwbedrijf 'Onze Jongens' stellen de carrièreswitch bijzonder op prijs, maar het thuisfront kan het niet zo heel erg waarderen dat de jongens het roer omgooien.
'Onze Jongens' laat zich dan ook kijken als een brutale, expliciete en letterlijke nabootsing van bewezen succesvolle reclames, videoclips en filmscènes. De botte, Hollandse openheid waarmee dat gebeurt maakt deze film op zijn eigen manier sympathiek.

No men allowed
Het is natuurlijk al lang geen geheim meer: vrouwen hebben nu eenmaal een enorme behoefte om met elkaar te kunnen kletsen. Daarom heeft het Openluchttheater Nijverdal een leuke Ladies Night georganiseerd. En je raadt het al: no men allowed. Bezoekers worden ontvangen met een lekker wijntje, een bakje popcorn of heerlijke chocolade.

Reserveren
Kaarten zijn te bestellen via de website of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal of aan de kassa van het Openluchttheater op de avond zelf. Bestellen kan ook via 0548-624489.

reageer als eerste
Meer berichten