Logo twentsvolksblad.nl


Tipdag in Daarle

De Tipdag is een gezellige zomerse zaterdag in Daarle op 29 juli met veel te kijken. Tussen 16.00 en 21.00 uur zijn er tal van activiteiten, zoals een gezellige markt en rommelmarkt, een oldtimershow, een race-simulator en diverse workshops.

DAARLE - De Tipdag begint om 16.00 uur met een optreden van de lokale countylinedansers. Tevens zullen er verschillende work-outs worden verzorgd door Body Control Dollen en zijn er creatieve workshops. Behalve een markt en rommelmarkt is er een oldtimershow van auto's, tractoren, brommers en motoren. Ook kunnen bezoekers in een levensechte simulator racen over de circuits van Monaco en Barcelona. Voor de kleintjes is er een springkussen en ponyrijden.

Het kratten stapelen is een traditioneel onderdeel van de Tipdag. Het blijft spannend en uitdagend wie hangend aan een heuse hijskraan de meeste kratten kan stapelen.

Om 19.30 uur start de grote bierquiz. Wie van de deelnemers weet het meest over de ingrediënten en het brouwproces van bier? En welk pilsje krijg ik nu eigenlijk voorgeschoteld? Onder leiding van Quizmaster Harrie Maneschijn zullen de kennis en de smaakpapillen van de deelnemers flink op de proef gesteld worden. Na 21.00 uur gaat het feest buiten door met DJ Mark.

Op zaterdag 2 september is er een Tipavond vanaf 21.00 uur met de band Settled Down.

Voor meer info: www.ntip.nl.

reageer als eerste
Meer berichten