Logo twentsvolksblad.nl


Gerdien Klein Horstman en Corine Dankelman van Het Schaartje zijn blij met de klantaward van Opiness.
Gerdien Klein Horstman en Corine Dankelman van Het Schaartje zijn blij met de klantaward van Opiness.

Het Schaartje (Haarle) wint kappersprijs

Het Schaartje heeft de Kapper Keten Award Overijssel van reviewplatform Opiness gewonnen. Het beste kapsel in een gezellige sfeer met goede koffie levert de ketenkapsalon deze klantaward op

HAARLE - De winnaars van de Kapper Keten Awards 2017 zijn onlangs door reviewplatform Opiness bekendgemaakt. Acht kapperketenvestigingen mogen de klantwaardering nu aan de muur hangen in hun salon omdat zij de beste klantreviews hebben ontvangen. Het Schaartje is daar één van.

Het Schaartje is al 25 jaar een begrip in Haarle. Het bedrijf is uitgegroeid tot vier kapsalons en drie schoonheidssalons in Haarle, Luttenberg, Holten en Ommen. In elke vestiging werkt een zeer gemotiveerd team dat klanten graag van dienst is en altijd op de hoogte is van de laatste haartrends en kniptechnieken van het kappersvak.

Uit de reviewanalyse van de winnaars blijkt dat naast het leveren van een goed eindproduct (het perfecte kapsel) een luisterend oor, gezellige sfeer en goede koffie bepalend zijn voor hoge cijfers.

Net als 2016 blijkt ook dit jaar dat de winnaars uitblinken in het goed luisteren naar de klanten. De kapper levert geen kapsel maar zelfvertrouwen, dus het resultaat is van groot belang.

Door persoonlijke aandacht krijgt de kapper de wensen in kaart en kan daardoor een beter eindproduct leveren.

reageer als eerste
Meer berichten