Logo twentsvolksblad.nl


Zevende plek voor De Oale Sté in Terras Top 100

Bistro De Oale Sté in Nijverdal staat op de zevende plaats in de Terras Top 100 van Misset Horeca. Dat is op maandag 3 juli in Roosendaal bekend gemaakt tijdens een spannende finaledag.

"Dit is een fantastisch resultaat. Wat een superwaardering voor ons bedrijf en mijn team. We zijn supertrots", reageert eigenaar Bert-Jan Hoekjen van bistro De Oale Sté op deze notering in de ranglijst van de 100 beste horecaterrassen van Nederland.

Samen met het hele team is Bert-Jan op 3 juli per trein naar Roosendaal gereisd. "Het was een hele belevenis en we hebben er met zijn allen een gezellig dagje uit en feestje van gemaakt. Wat een mooi evenement." Daar werd in het bijzijn van tientallen horeca-ondernemers en de jury de hele ranglijst onthuld.

De Terras Top 100 is een verkiezing van het horecavakblad Misset Horeca. Horecabedrijven uit het hele land kunnen zich aanmelden. Hun terras wordt beoordeeld op gastvrijheid, kwaliteit van het personeel, het terras en de geserveerde producten. De 100 beste terrassen van Nederland krijgen een plaats in de Terras Top 100. Op dinsdag 20 juni is de jury op bezoek geweest bij bistro De Oale Sté. Daarbij mocht Bert-Jan zijn bedrijf en zijn team presenteren.

Sinds 2002 is Bert-Jan Hoekjen eigenaar van bistro De Oale Sté in Nijverdal. Het terras heeft 120 zitplaatsen en ligt vlakbij nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Naast De Oale Sté ligt camping Noetselerberg, welke in handen is van Geert en zijn vrouw Martine. Beide bedrijven werken nauw samen. Vanaf 11 juli is (het terras van) Bistro De Oale Sté elke dag geopend in de zomermaanden juli en augustus.

reageer als eerste
Meer berichten