Logo twentsvolksblad.nl


Een rit met Bello is een leuke manier van vervoer om de omgeving van Hellendoorn en Nijverdal eens te bezichtigen.
Een rit met Bello is een leuke manier van vervoer om de omgeving van Hellendoorn en Nijverdal eens te bezichtigen.

Wegtreintje Bello gaat weer rijden

Van dinsdag 11 juli tot en met maandag 31 juli rijdt het wegtreintje Bello weer. Een rit met Bello is een leuke manier van vervoer om de bosrijke en landelijke omgeving van Hellendoorn en Nijverdal eens op een andere manier te beleven en te bezichtigen. In Nijverdal is er tijd genoeg om eventjes de winkels te bekijken of een terrasje te pakken.

NIJVERDAL - Treintje Bello is een leuke treintocht voor jong en oud, toeristen en mensen uit de regio. Er is een ochtendtreintje en een middagtreintje met opstappunten bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg (10.00 en 14.20 uur), Vakantiepark Hellendoorn (10.35 en 14.55 uur) en de Tourist Info/VVV Nijverdal (12.00 en 16.20 uur).

De ritprijs bedraagt 5,50 euro per persoon. Kinderen tot en met 2 jaar kunnen gratis mee op schoot en kinderen van 3 tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro.

Van tevoren reserveren is noodzakelijk. Reserveer vroegtijdig, want Bello kan een beperkt aantal passagiers vervoeren.

Bello wordt bemand door vrijwilligers en is speciaal ingericht voor rolstoelvervoer. Het wegtreintje biedt plaats aan maximaal 50 personen.

Opgeven kan bij Tourist Info/VVV Nijverdal, Landal Landgoed De Hellendoornse Berg in Hellendoorn en Vakantiepark Hellendoorn in Hellendoorn.

reageer als eerste
Meer berichten