Logo twentsvolksblad.nl


Hellendoorn Open Air

Het festival Hellendoorn Open Air vindt weer plaats op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli. Locatie voor het tweedaagse festijn is park De Geuren. Het wordt wederom een gezellig festival, geschikt voor jong en oud.

HELLENDOORN - Het park is tijdens de festivaldagen zeer sfeervol aangekleed en ook prachtig uitgelicht. De toegang is het geheel gratis en parkeergelegenheid is er voldoende in de buurt.

Tijdens de vorige editie van het festival namen zo'n 450 enthousiastelingen deel aan de Haagse Dorps Bingo op vrijdagavond. De presentatie van de bingo van 19.30 tot 21.45 uur is in handen van niemand minder dan Marian Zuiderwijk, bekend van de serie op RTL4 over de Haagse volksbuurt de Schilderswijk.

Er zijn nog kaarten te koop bij Primera Hofman of via de website www.hellendoornopenair.nl.

Dit jaar worden rond 600 bezoekers verwacht en hierna is er een 90's party vanaf 22.00 uur met de liveband Turn up the 90's! In een avondvullende actieshow worden bezoekers door meer dan honderd live gespeelde dancehits uit de 90's overdonderd.

Op zaterdag is er vanaf 18.00 uur een pubquiz met zo'n 750 deelnemers. Via de voorverkoop is deze populaire happening al volgeboekt. Na de quiz zal de liveband Proost het feest voortzetten tot 1.00 uur met superhits uit heden en verleden.

reageer als eerste
Meer berichten