SWWE en Woningstichting Hellendoorn zijn voortaan Reggewoon

HELLENDOORN - Woningcorporaties Stichting Wonen Wierden Enter en Woningstichting Hellendoorn gaan voortaan samen verder onder de naam Reggewoon. De fusie van de twee corporaties is per 1 april een feit.

Met deze fusie en schaalgrootte is de corporatie beter in staat om de dienstverlening, zoals de huurders deze nu gewend zijn, voor een langere periode te waarborgen en verder te verbeteren. De nieuwe organisatie krijgt hiermee ongeveer 4.700 woningen in de gemeenten Wierden en Hellendoorn.

Dichtbij de huurders
De fusieorganisatie Reggewoon wil dichtbij de huurders blijven. Voor hen verandert er nagenoeg niets. Ook in de nieuwe organisatie blijft de corporatie werken vanuit de bestaande kantoren in de gemeenten Wierden en Hellendoorn. Klanten kunnen hierbij rekenen op dezelfde service die ze vanuit het verleden gewend zijn.

Samen werken aan goed wonen
De naam Reggewoon verwijst onder meer naar de prachtige regio waar de rivier de Regge doorheen stroomt. Reggewoon is een eigentijdse plattelandscorporatie, waarbij werken aan goed wonen centraal staat. De corporatie doet dat graag samen met bewoners en maatschappelijke partners. Met als doel de woon- en leefomgeving in het werkgebied te verbeteren en te verduurzamen.

John Olde Olthof is aangesteld om als directeur-bestuurder de nieuwe organisatie vorm geven.

Lees ook

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden