'De Zonneweken' is een initiatief van De Welle voor jongeren in de gemeente Hellendoorn.
'De Zonneweken' is een initiatief van De Welle voor jongeren in de gemeente Hellendoorn.

De Welle houdt de Zonneweken voor jongeren in Hellendoorn

Algemeen

HELLENDOORN - De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat De Welle weer volop bezig is met het organiseren van activiteiten voor jongeren in de gemeente Hellendoorn. Dit jaar presenteert De Welle ‘De Zonneweken’, een project vol activiteiten voor jongeren tussen de 10 en 15 jaar.

‘De Zonneweken’ is een initiatief van De Welle, waarbij jongeren gedurende de vakantieperiode kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten. Van gezamenlijk sporten tot museumbezoeken en avontuurlijke wandelingen in het bos, er is voor ieder wat wils.

De Zonneweken vinden plaats in week 34 (21, 22 en 23 augustus) en in week 35 (28, 29 en 30 augustus). Elke week is er plaats voor maximaal 20 enthousiaste jongeren. Het programma is in beide weken identiek. Deelnemers kunnen zelf aangeven aan welke week zij willen deelnemen, maar wees er snel bij, want vol is vol.

‘De Zonneweken’ staan open voor alle jongeren tussen de 10 en 15 jaar die in de gemeente Hellendoorn wonen. Net iets jonger of ouder? Neem dan gerust contact op met De Welle, zij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Deelname aan ‘De Zonneweken’ is geheel kosteloos. Jongeren kunnen dus zonder enige financiële drempel deelnemen aan dit bijzondere project.

Meer informatie

Meer informatie over ‘De Zonneweken’ en het gevarieerde programma? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar Leonie Juurlink (l.juurlink@stichtingdewelle.nl) of Leon Piksen (l.piksen@stichtingdewelle.nl). Zij staan klaar om alle vragen te beantwoorden. 

Aanmelden

Aanmelden voor ‘De Zonneweken’ kan eenvoudig via het online formulier op de website van De Welle. Daarnaast is het ook mogelijk om het formulier uit te printen en persoonlijk in te leveren bij de balie van De Welle, gevestigd aan de Constantijnstraat 32a in Nijverdal.

Wacht niet te lang met aanmelden voor ‘De Zonneweken’, vol is echt vol. De Welle kijkt uit naar een onvergetelijke zomer vol met diverse activiteiten voor jongeren uit de gemeente Hellendoorn. 

stichtingdewelle.nl/zonneweken

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 19 mei, 12:41
Afbeelding
Fairtrade documentaire: Slag om de klerewereld 18 mei, 13:45
De film heeft de Oscar gewonnen voor 'Best original screenplay'.
'Anatomy of a Fall' in ZINema 17 mei, 19:44
Hugo Wouters was in vorm bij beide wedstrijden.
Ravijnheren spelen kwartfinale eredivisie 17 mei, 11:42
Blije teams van de Marijkeschool.
Marijkeschool in regiofinale voetbal 17 mei, 07:50
Afbeelding
Eurol NK Autocross gaat van start in Haarle 16 mei, 19:50
Trainer Joost (links vooraan) met alle deelnemers tijdens de viering van hun 1-jarig jubileum. Alle mannen en vrouwen doen elke week weer enthousiast en op hun eigen niveau mee met de training.
'Opgeven vinden wij echt geen optie' 16 mei, 17:45
Afbeelding
Column: Grillige capriolen van 't härte in Heldern 16 mei, 12:11