Foto:

Herdenkingsdienst 70 jaar Molukkers in Nederland en 60 jaar in Nijverdal

Nijverdal - Vanwege 70 jaar Molukkers in Nederland en 60 jaar in Nijverdal houdt Stichting Bunga Tandjung in samenwerking met de Molukse kerken GIM en NGPMB-maart ’53 op zondag 20 juni om 14.00 uur een herdenkingsdienst. 

Vanwege de coronamaatregelen kunnen helaas maximaal dertig genodigden exclusief de kerkenraden de herdenkingsdienst bijwonen. De dienst kan via een livestreamverbinding gevolgd worden. Link voor de livestream: www.livestream-service.nl/herdenkingsdienst20juni. Wachtwoord: SBTNijverdal

Na de dienst worden tussen 15.00 en 15.30 uur bloemen bij het Moluks monument gelegd ter ere van de eerste generatie Molukse ouderen in Nijverdal. Het monument werd 10 jaar geleden in het kader van 60 jaar Molukkers in Nederland en 50 jaar Molukkers in Nijverdal op 19 juni 2011 onthuld. Zij, die ook bloemen bij het moment willen leggen, kunnen dit ook doen. Hou wel rekening met de 1,5 meter afstand. Als de corona-maatregelen het verder toelaat, staat daarna een gezellig samenzijn in het gebouw van SBT gepland.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden