Foto: Schwarzwald Rijssen

Spraakmakende activiteiten in Twente? Kom naar Het Schwarzwald

Rijssen - Het Schwarzwald Rijssen aan de Markeloseweg 115 in Rijssen is de activiteitenlocatie van Overijssel met stoere gemotoriseerde activiteiten, heerlijke buffetten/ BBQ’s en moderne feestzalen. De locatie is op 5 minuten van de A1 en is hierdoor voor iedereen goed te bereiken.

De volgende outdooractiviteiten bij Het Schwarzwald zijn op dit moment razend populair.

Buggy rijden

Buggy rijden is actie, adrenaline, vrijheid en geeft een ervaring waar je het nog lang over zal hebben. Een buggytour bij Het Schwarzwald is namelijk voor een groot deel Offroad, waarbij u de mooiste paadjes en zandweggetjes te zien krijgt van Het Schwarzwalder bos. Dit alles onder leiding van een ervaren instructeur. Is een buggytour qua snelheid iets te veel van goede, kies dan voor de E-choppertour.

E-chopper rijden

Heerlijk genieten op de stoere E-chopper in de bosrijke omgeving van Rijssen/ Markelo. E-chopperrijden is de perfecte activiteit voor stelletjes, gezinnen, vrijgezellenfeesten en personeelsfeesten. Voor 25,- p.p. is het al mogelijk om een 1 uur durende e-chopper tour te rijden in de bosrijke omgeving op de gave E-Chopper. Liever een 2 of 3 uur durende tour dan is dat natuurlijk ook mogelijk tegen een geringe meerprijs.

Een E-choppertour is zowel in arrangementvorm als los te boeken. Voor het boeken van de e-choppertocht bij Het Schwarzwald klik op de volgende link: E-choppertour Rijssen.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden