Foto:

Veilig en sneller keuren bij afsprakenbureau rijbewijskeuringsarts

U wilt graag mobiel blijven zolang het mogelijk is en u heeft een medische keuring nodig voor het verlengen van uw rijbewijs? Zorg Accent helpt en ondersteunt graag. Men heeft een samenwerking met de rijbewijskeuringsarts die de medische rijbewijskeuringen deskundig en veilig verzorgd.

Door de coronapandemie is men creatiever geworden om de gewenste afspraak efficiënter en sneller in te plannen. Sinds kort is er een nieuw online afsprakenbureau geopend.

Men kan zelf een afspraak maken voor een keuring via de website: www.rijbewijskeuringsarts.nlof bel rechtstreeks met het afsprakenbureau, telefoon 085-018 08 00. De locaties en de mobiele rijbewijskeuringsbus zijn coronaproof. Er wordt spreekuur gehouden op locaties van ZorgAccent in Almelo, Hellendoorn, Nijverdal, Rijssen en Wierden. Wie vragen heeft, kan een mail sturen naar: afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl

Maak tijdig een afspraak voor de rijbewijskeuring! Het beoordelen en goedkeuring bij het CBR kan enkele maanden duren!

Wanneer medisch keuren voor standaard en groot rijbewijs?

Een medische herkeuring is nodig wanneer de gezondheidstoestand is gewijzigd door medische klachten zoals slechter zien of bij diabetes. Ook heeft men een medische keuring nodig voor verlenging van het rijbewijs wanneer men 75 jaar is geworden. Een herkeuring is tevens nodig voor een groot rijbewijs, zoals het rijden van een bus of vrachtwagen.

Kosten rijbewijskeuringen (tarief per 1 juli)

Kosten voor een keuring van een standaard rijbewijs voor 75 jaar en ouder zijn € 55,00, voor een groot rijbewijs tot 75 jaar zijn de kosten € 75,00. Leden van ZorgAccentPLUS ontvangen € 10,00 korting op de keuringen. Let op nog meer korting; bij het boeken van een afspraak online volgt er een boekingskorting van 5% (= € 2,25 en respectievelijk € 3,25 korting).

Lid worden van ZorgAccent PLUS om in aanmerking te komen voor de korting? Aanmelden is mogelijk via de website: www.zorgaccent.nl/zorgaccent-plus/lidworden

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden