Foto: Reike Podt

Johan Wessels voor Wat bezieltje

Hij wordt De Viking genoemd, maar zelf wil hij liever Tubant heten of Tukker. Hij gelooft in God, maar in de kerk komt hij niet meer. Hij noemt zich kunstenaar, maar hij werkt ook als sociaal pedagogisch werker. Hij is gescheiden, maar heeft nog een liefdevolle verhouding met zijn ex en is een zorgzame vader voor zijn dochters.

Johan Wessels, de man met de knot en de baard, is vrijdag 18 juni om 19.30 uur te gast in Wat bezielt je. Hij vertelt openhartig wat hem drijft, bezielt. Waarom hij doet wat hij doet en wat hij wil bereiken. Actief op de socialmedia, sportief, maar vooral bekend om zijn “duiken” in de Regge, en andere rivieren, niet alleen in de zomer als de zon schijnt maar ook als het koud is in de winter.

Een modeverschijnsel, een hype of een diepere betekenis? Wessels legt uit wat het voor hem betekent en wat het voor anderen zou kunnen betekenen.

Wat bezielt je wordt uitgezonden op HOi tv en wordt het hele weekend herhaald op de halve even uren. Livestream op www.hoimedia.com waar de uitzending ook te zien is op Uitzending gemist. HOitv is te vinden op Ziggo kanaal 42 en KPN/Telfort 1325

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden