Foto:

Feest bij 40-jarige Dorcas

Nijverdal - Dorcas de hulp- en ontwikkelingsorganisatie bestaat 40 jaar en dat wordt gevierd. Daarom zijn er in de weken van 14 tot en met 26 juni aanbiedingen. Bij verschillende soorten artikelen is het 1 artikel plus 1 artikel gratis. De winkel is inmiddels weer open op dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag, van half twee tot vijf uur, en ’s zaterdags van half twaalf tot half vier. Er zijn na de lockdown heel veel goederen ingebracht, waardoor klanten nu lekker kunnen snuffelen in een winkel ‘vol verse spullen’.

Deze week wordt een stempelkaart geïntroduceerd, waarmee men kan sparen voor een leuke kortingen. De Dorcaswinkel is gevestigd aan de Rijssensestraat 74a.

Dorcas Nijverdal heeft verschillende vacatures voor enthousiaste vrijwilligers, zowel voor het werken in de winkel, het sorteren van de ingebrachte spullen, als voor het ophalen en het wegbrengen van goederen. Wie op zoek is naar vrijwilligerswerk, kan contact opnemen met de voorzitter, Sonja Kleywegt, telefoon 06 – 50940298. Mailen kan ook: dorcaswinkelnijverdal@dorcas.nl

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden