<p>De Twentse Zorgcentra</p>

De Twentse Zorgcentra

(Foto: De Twentse Zorgcentra)

De Twentse Zorgcentra zoekt vakantiekrachten

Voor de zomerperiode is De Twentse Zorgcentra op zoek naar vakantiekrachten. Vakantiekrachten leveren waardevol werk; zeker in tijden van corona is de continuïteit van zorg voor de cliënten ontzettend belangrijk.

Vakantiekrachten gaan aan de slag als begeleider op de woongroepen. Het werk op deze groepen is erg afhankelijk van de zorg- en begeleidingsvraag op die groep. Vakantiekrachten kunnen aan de slag als zij een zorggerichte of agogische opleiding hebben afgerond, op minimaal kwalificatieniveau 2 of als zij nog studeren op HBO-niveau. Geïnteresseerden moeten in het bezit zijn van de propedeuse en in het 3e of 4e jaar van de opleiding Verpleegkunde (HBO-V) of Social Work zitten. Kijk voor de vacature op werkenbijdetwentsezorgcentra.nl

Vakantiekrachten bij De Twentse Zorgcentra beleven veel mooie momenten, voelen waardering en krijgen erkenning. Maar ook doen zij inhoudelijke kennis en brede werkervaring op die zij meenemen in de rest van hun carrière als zorgprofessional. Daarnaast staat er bij de start van de werkzaamheden een welkomstpresentje op ze te wachten en biedt De Twentse Zorgcentra een goed salaris.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden