HellendoornDoet!

Telefoonvrijwilliger gezocht voor Luisterlijn

Wil jij graag aan de slag als vrijwilliger, maar weet je niet hoe? Op www.hellendoorndoet.nl staan uiteenlopende vrijwilligersvacatures, waarbij jouw inbreng en inzet meer dan welkom zijn! Voor jong en oud, bij sport-, welzijn-, zorg- en natuurorganisaties.

Telefoonvrijwilliger De Luisterlijn, vac. nr. 45700

Luisteren naar mensen die het even niet meer zien zitten of die simpelweg bij niemand anders hun verhaal kwijt kunnen. Dat kan als telefoonvrijwilliger bij De Luisterlijn. Je denkt mee, helpt gedachten te ordenen en bent er even voor de ander in zijn/haar pijn, eenzaamheid of verdriet. Je geeft hen je volledige aandacht, dag en nacht, anoniem maar persoonlijk, via chat, mail of telefoon. Heb je interesse in mensen en een open houding, dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Over HellendoornDoet!

HellendoornDoet! is hét portaal voor vrijwilligerswerk in de gemeente Hellendoorn. Organisaties die vrijwilligers zoeken, kunnen hier hun vacature plaatsen. Er staan op dit moment ongeveer 100 vacatures op www.hellendoorndoet.nl. Hier kan gericht gezocht worden naar vrijwilligerswerk dat aansluit bij jouw belangstelling en vaardigheden. Kom je er niet uit? De vrijwilligers van HellendoornDoet! helpen je graag verder. Langskomen kan ook. Maak dan bij voorkeur een afspraak via 0548-638829.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden