Foto:
Sport

Zomerchallenge Tennisclub Nijverdal

Nijverdal - Na een paar succesvolle edities van de zomer- en winterchallenges, komt Tennisclub Nijverdal (TCN) ook in de zomer van 2021 met een speciaal zomerabonnement. Vier maanden onbeperkt tennis op het prachtig gelegen tennispark achter de Wilgenweard. Naast vier maanden lidmaatschap biedt TCN de deelnemers ook drie clinics aan.

Tennis is een van de weinige sporten die ondanks het coronavirus nog met ruime mogelijkheid beoefend kan worden. Ideaal om tijdens het aankomende lekkere weer buiten te gaan sporten. Naar verwachting kunnen de kantine en het terras ook weer snel geopend worden, zodat deelnemers naast sportiviteit ook de gezelligheid binnen de club kunnen ervaren. Deelnemers die nog geen eigen tennisracket hebben kunnen kosteloos een racket lenen.

Kosten voor deze vier maanden lidmaatschap (onbeperkt tennissen) inclusief drie clinics zijn 55 euro.

Vier maanden lidmaatschap

Het Zomerchallenge abonnement 2021 bestaat uit onbeperkt tennissen in de maanden juni, juli, augustus en september. Het belooft een warme zomer te worden dus ideaal tennisweer. Via de ClubApp kan vanuit huis eenvoudig een baan gereserveerd worden zodat je zeker weet dat je kunt spelen als je naar het park komt. TCN wil deze periode ook verschillende evenementen organiseren om nog meer van de vereniging te kunnen laten zien.

Clinics

Alle deelnemers krijgen drie clinics aangeboden door tennistrainer Bertil Webbink. Tijdens deze clinics wordt de basistechniek aangeleerd en leer je andere deelnemers kennen waarmee je ook buiten de clinics om kunt gaan tennissen.

Extra training

Wie zijn slagvaardigheid nog verder wil ontwikkelen kan onder begeleiding van Bertil Webbink extra training volgen. Meer info hierover is te vinden op www.tcnijverdal.nl/zomerchallenge21

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden