Foto:

De Welle verzorgt voortaan uitleen van hulpmiddelen Medipoint

Hellendoorn - Voor uitleen van zorg- en welzijnshulpmiddelen kunnen inwoners uit de gemeente Hellendoorn terecht bij Stichting De Welle. De welzijnsorganisatie heeft de werkzaamheden van Medipoint sinds 1 mei overgenomen.

De artikelen van Medipoint kunnen dankzij deze nieuwe constructie toch makkelijk en laagdrempelig bij de mensen komen die deze het hardste nodig hebben. Onder andere krukken, klossen, een ondersteek, douchekruk, rollator of rolstoel behoren tot het assortiment.

Nieuwe balie

De balie van De Welle is nu bij binnenkomst via de Constantijnstraat direct aan de rechterkant te vinden. Bij deze vernieuwde servicebalie is zowel informatie over de uitleen van Medipoint, als over de maaltijden en alarmering te verkrijgen. Elke ochtend van 9.00 tot 12.30 uur is De Welle (en tevens de uitleen van hulpmiddelen) geopend. 

Adres: achterzijde van het Huis voor Cultuur en Bestuur, Constantijnstraat 32a in Nijverdal. Telefonisch is de balie op deze tijden bereikbaar via 0548-638810. Reserveren van artikelen is niet nodig.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden