Foto: Organisatie Bruisend Nijverdal

Standhouders gezocht voor Grootse Bruisende Braderie

Nijverdal - Het tweede weekend van september staat Nijverdal wederom in het teken van Bruisend Nijverdal. De organisatie gaat ervan uit dat we de coronacrisis tegen die tijd zoveel mogelijk onder controle hebben en dat vooral een mooie buitenactiviteit zeker moet lukken. Op dit moment is de organisatie op zoek naar standhouders voor deze markt. 

Het centrum van Nijverdal wordt op zondag 12 september van 13.00 tot 17.00 uur omgetoverd tot een braderieterrein die zijn weerga volgens de organisatie niet kent. Standhouders kunnen zich nu alvast aanmelden. 

De kosten voor een kraam of staplaats zijn gering, zodat de drempel zo laag mogelijk is om deel te nemen. De markt gaat volgens de organisatie volop bruisen. 

Aanmelden

Wil je informatie over de kosten en mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar: info@bruisendnijverdal.com voorzien met jouw naam, telefoonnummer en de waar welke je wilt gaan verkopen. De organisatie informeert deelnemers dan per ommegaande en voorzien ze van het juiste inschrijfformulier.

Nachtmarkt

Meer dan een jaar waren grote festiviteiten niet mogelijk in het gehele land. Ook de markten zijn allemaal verplaatst of afgelast, denk daarbij bijvoorbeeld aan de immens populaire Nachtmarkt, die nu al twee edities moet missen. 

Daarom heeft het bestuur van Bruisend Nijverdal de samenwerking opgezocht met ondernemersvereniging Op Naar Nijverdal. Gezamenlijk organiseren zij de Grootse Bruisende Braderie in september, het doel is minimaal 180 kramen van diverse pluimage. 

Op tien verschillende plekken in het centrum kan het winkelend publiek genieten van live muziek en straattheater. Kinderen vermaken zich bij de diverse kinderattracties, verdeeld door het centrum. Grote, gezellige terrassen en hopelijk een heerlijk, schijnend zonnetje maken het geheel af.

Hartje Nijverdal

De markt staat opgesteld in hartje Nijverdal, op de Grotestraat vanaf de Katholieke kerk tot aan De Budde, het Keizerserf en de straten rondom het Henri Dunantplein. De markt wordt heel breed opgezet, van droge worsten tot telefoonhoesjes en van brocante spulletjes tot vinyl- en langspeelplaten. Iedereen is welkom.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden