Foto:
Sport

Plezier en uitdagingen voor jeugd VV Hellendoorn

Hellendoorn - De jeugd van 8 tot 13 jaar van v.v. Hellendoorn heeft zaterdag 8 mei een sportieve ochtend gehad: MoodStudios DRW verzorgde een bootcamp voor de ene helft van de jeugdteams, terwijl de andere helft ondertussen een onderling mixtoernooi afwerkte.

De jeugdteams O15 – O19 van v.v. Hellendoorn hebben enkele weken geleden, in het kader van het jeugdpakket-corona van de gemeente Hellendoorn, een bootcamp gevolgd, verzorgd door MoodStudios DRW. Deze ochtend was een groot succes en verdiende een vervolg ook voor de jongere jeugdleden.

Op het hoofdveld waren het de mensen van Moodstudios DRW die de jeugd aanmoedigden om zich in het zweet te werken. De personal trainers hadden een uitdagende bootcamp voorbereid, waarbij de accenten vooral op spel en oefeningen lagen die te maken hadden met voetbal. Maar de factoren plezier en samenwerking stonden voorop.  Op het andere veld werden ondertussen de overige teams gemixt om een onderling toernooi af te werken.

“Het is jammer dat we geen wedstrijden tegen andere clubs meer kunnen spelen. Maar ik vind het heel leuk dat v.v. Hellendoorn elke keer weer wat nieuws bedenkt voor de zaterdag. Deze keer waren de buikspieroefeningen wel heel zwaar die we moesten doen”, vertelde één van de speelsters van MO13-1.

De jeugd heeft zich geweldig vermaakt tijdens deze mooie sportieve ochtend.  

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden