Foto:

Gas op de krukas nieuw programma op HOi tv

Gas op de Krukas is een programma gemaakt door studenten Creative Business van hogeschool Saxion. In dit programma staat autosport centraal en ontdekt Matthijs ter Avest als presentator iedere uitzending een nieuwe tak van autosport. Samen met zijn gasten worden verschillende onderwerpen besproken zoals met een gast die liefhebber is van de sport en een gast die een bijzondere tak van autosport komt belichten.

In de uitzending van 23 april ’21 is wielrenner Rob Harmeling te gast als liefhebber van de sport. Matthijs gaat, in het gesprek, opzoek gaan naar de vergelijking van het wielrennen met autosport. Hebben ze dezelfde dynamiek of zijn er enorme verschillen.

Angela Schokkin komt vertellen over haar overstap van ballerina naar de wereld van Truck & Tractor Pulling. Wat maakt deze sport zo gaaf en anders dan andere autosporten. En is deze sport voor iedereen weggelegd?

Online hebben we een videoverbinding met Danny Kroes, 21 jaar oud. Hij begon pas op z’n 11e met karten toen hij daarna mee is gaan doen met wedstrijden is hij elk jaar in de top 3 gefinishte. Met als hoogtepunt zijn Europees kampioenschap in 2015. Sinds 2019 startte hij bij Lamborghini en werd hij gelijk Europees kampioen Lamborghini Super Trofeo en uitgeroepen tot beste Young Driver van Lamborghini 2019. Hij vertelt over zijn talent en wat Lamborghini tegenwoordig nog voor hem betekent. En Matthijs gaat samen met Dirk Warmerdam een rondje racen over het circuit van Assen in een BMW M2. Houdt Matthijs het vol of haakt hij halverwege toch af?

Je ziet het allemaal op vrijdag 23 april om 20.00 uur op HOi tv!

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden