Foto:

Bloemenmarkt Hellendoornse Harmonie

Hellendoorn - De Hellendoornse Harmonie heeft weinig van zich kunnen laten horen het afgelopen jaar. Helaas liggen onze repetities al tijden stil, vanwege COVID-19. Dit betreurt menj als vereniging natuurlijk ten zeerste! Men zal helaas nog even geduld moeten hebben om weer muziek te kunnen maken.

Men gaat wel door met de acties om deze moeilijke periode door te komen en, zodra het weer kan, concerten te kunnen houden.

Aan de beurt is de Bloemenmarkt op zaterdag 8 mei. De Hellendoornse Harmonie zorgt ervoor dat men kan genieten van een mooie bloementuin. Het assortiment is online te bekijken via www.hellendoornseharmonie.nl/bloemenmarkt

Men kan de bestelling tot maandag 3 mei vooraf doorgeven aan een van de leden of via e-mailadres hellendoornseharmonie@gmail.com

Bestellingen via leden worden door hen thuis afgeleverd. Heeft men een bestelling per mail gedaan dan kan deze worden opgehaald op zaterdag 8 mei in Park De Geuren in Hellendoorn, binnen een tijdslot. De informatie over het ophalen, ontvangt men via een instructiemail.

Peter Bulthuis
Contentcoördinator DPG Media
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden