<p>Er worden in totaal tien trainingen gegeven die op woensdagavond om 19.00 uur starten.&nbsp;</p>

Er worden in totaal tien trainingen gegeven die op woensdagavond om 19.00 uur starten. 

(Foto: Bertus van Elburg)
Sport

Hardloopclinic voor beginners

Atletiekvereniging Atletics uit Nijverdal en ZorgSaam LopersCompany uit Hellendoorn starten woensdagavond 14 april samen een hardloopclinic voor beginners.

Nijverdal - Het gezamenlijke doel is om de startende hardloper op een verantwoorde wijze, aan de hand van een beproefd schema, stapje voor stapje op te laten bouwen naar een half uur hardlopen aan één stuk. Tijdens deze clinic wordt veel aandacht gegeven aan de juiste looptechniek en loophouding. Vooraf worden schoenen, voeten en stabiliteit bij ZorgSaam gecheckt, zodat blessures zoveel mogelijk worden voorkomen.

Tien trainingen

Er worden in totaal tien trainingen gegeven die op woensdagavond om 19.00 uur starten. De eerste zeven trainingen starten bij ZorgSaam op de Koemaste in Hellendoorn. De laatste drie trainingen worden gegeven op de atletiekbaan van Atletics zodat je kennis kunt maken met deze leuke vereniging en met het lopen op een atletiekbaan.

De trainingen worden gegeven door de ervaren en bevlogen hardlooptrainer Bertus van Elburg. Zijn doel is om jou vooral te laten genieten van de hardloopsport. Natuurlijk worden de corona richtlijnen in acht genomen.

Opgeven

De kosten voor deze clinic bedragen 75 euro. Ook graag verantwoord beginnen met hardlopen en heb je nog niet eerder of lang geleden hardgelopen? Alleen, samen met een vriend of vriendin of met je collega’s van je bedrijf? Geef je dan op voor deze hardloopclinic door het aanmeldformulier in te vullen op de kalenderpagina van de website van:

zorgsaamloperscompany.nl

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden